Anar al contingut
 
5.gif
blancInici arrow Centre d'Interpretaciˇ del Dip˛sit Modernista de Can Mario
   
Centre d'Interpretaciˇ del Dip˛sit Modernista de Can Mario Imprimir a/e

Accés a la torre - dipòsit de Can Mario. Plaça de Can Mario. Autor: J. Garcia Interior del túnel d'accés a la torre. Autor: J. Garcia Interior del túnel d'accés a la torre. Autor: J. Garcia
Interior del túnel d'accés a la torre. Autor: J. Garcia Interior del túnel d'accés a la torre. Autor: J. Garcia Interior del túnel d'accés a la torre. Autor: J. Garcia

ImageAquest dipòsit d'estil modernista, situat a l’antiga fàbrica surera de Can Mario, s’ha convertit en un símbol identificador de Palafrugell. L’any 2000, gràcies a una iniciativa popular va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, degut a la seva estructura i valors artístics poc comuns per aquest tipus de construccions.

La necessitat de garantir el subministrament i la pressió d'aigua a la fàbrica va propiciar la construcció d’aquesta torre-dipòsit, entre els anys 1904-1905. Va ser un projecte de General Guitart Lostalo, el mateix que va realitzar la façana modernista de la fàbrica, l’enginyer Josep M. Manich i la construcció va anar a càrrec de Joan Torres, un arquitecte especialitzat en construccions metàl•liques.
El centre d’interpretació recentment inaugurat, permet descobrir la història d’aquest element emblemàtic i accedir a la seva terrassa, a 35 m d’alçada, accessible a traves de 182 escalons de d’on gaudireu d’una panoràmica privilegiada de Palafrugell i l’Empordanet.

Image HORARIS D’OBERTURA

(Del 15 de juny al 15 de setembre)

De dimarts a dissabte d'11h a 14h i de 17h a 20h

Diumenge d'11h a 14h

Dilluns TANCAT

PREUS D'ENTRADA

1€ per persona. Menors de 12 anys gratuït

 
Sistema Territorial MNACTEC 
Museus de la Costa Brava

 Logo XATIC

Asociación de Museos del Vino

 Institut Català del Suro

[+]
  • Augmentar tamany del text
  • Disminuir tamany del text
  • Tamany del text predeterminat